ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ντε Λιχτ: "Υπάρχει πιθανότητα να μείνω στον Άγιαξ"

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο 19χρονος αρχηγός του Άγιαξ, Ματάις Ντε Λιχτ, μίλησε για το μέλλον του σε ολλανδικό κανάλι και αποκάλυψε ότι σκέφτεται να παραμείνει στον Άγιαξ.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της σεζόν, αφού οι εμφανίσεις του 19χρονου Ολλανδού συνέβαλαν στην πορεία του Άγιαξ σε εγχώριο, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έτσι, το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες είναι τεράστιο.

Οι τελευταίες φήμες ήρθαν από την Αγγλία, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φέρεται να έχει καταθέσει υπερπροσφορά στον Αίαντα και στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να κλείσει στους "Κόκκινους Διαβόλους". Παράλληλα, το όνομα της Μπαρτσελόνα πάντα παίζει ως πιθανός προορισμός στην καριέρα του Ντε Λιχτ.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο ολλανδικό κανάλι "NOS" απάντησε σε ό,τι ακούγεται και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμη και να παραμείνει στον Άγιαξ: "Η απόφαση μου βασίζεται σε ό,τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Δεν ξέρω ακόμη, προτιμώ να ξεκινήσω προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα ή τον Άγιαξ. Όσο έχω συμβόλαιο με τον Άγιαξ, υπάρχει πιθανότητα να παραμείνω".

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποιο όνειρο να παίξει σε άλλη ομάδα πέρα του Άγιαξ δηλώνοντας πίστη στο κλαμπ του: "Δεν έχω άλλη ομάδα των ονείρων μου εκτός τον Άγιαξ. Το μόνο μου όνειρο ήταν να παίξω για τον Άγιαξ. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν αποκλείω να παραμείνω".

Ο Ντε Λιχτ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αναμένεται να πάρει την απόφαση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Ολλανδία για τα τελικά του Nations League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Δίνει αποζημίωση-μαμούθ σε Σπαλέτι και ανακοινώνει Κόντε
Τότεναμ - Λίβερπουλ: Φόβος για τους Άγγλους χούλιγκανς από τους Ισπανούς μαγαζάτορες
TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ