ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Λοσάνο: "Όνειρο η μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα"

PSV Eindhoven's Hirving Lozano moves the ball against Corinthians during the first half of a Florida Cup soccer match, Wednesday, Jan. 10, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
PSV Eindhoven's Hirving Lozano moves the ball against Corinthians during the first half of a Florida Cup soccer match, Wednesday, Jan. 10, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα θέλει ο Ίρβινγκ Λοσάνο, ο οποίος στοχεύει να... τρυπήσει το ποδοσφαιρικό του ταβάνι, πραγματοποιώντας το (πολυπόθητο) άλμα στην καριέρα του.

Κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος... Να ζωντανέψει το όνειρο της Μπαρτσελονα επιθυμεί ο Ίρβινγκ Λοσάνο, ο οποίος αν και έχει μεγαλεπήβολα σχέδια, παραμένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την PSV.

Ο Μεξικανός winger άφησε υποσχέσεις στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που η "El Tri" προχώρησε μέχρι την φάση των "16", τραβώντας τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με τις εμφανίσεις του.

"Το Παγκόσμιο Κύπελλο πήγε καλά για εμένα, ήρθαν αρκετοί σύλλογοι να με δουν. Αυτό είναι πραγματικά όμορφο για εμένα. Η αλήθεια με την Μπαρτσελόνα είναι ότι ο μάνατζερ μου, μου είπε πως υπήρξε ενδιαφέρον. θα δει τις επιλογές που έρχονται. Για μένα, θα ήταν όνειρο το να πάω σ' αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο αν ο Θεός το επιτρέψει στο μέλλον, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθώ στην PSV και να το απολαύσω όσο περισσότερο είναι δυνατόν", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 23χρονου λάτιν άσου, λίγες ώρες πριν την εκτός έδρας δοκιμασία του ολλανδικού συλλόγου κόντρα στους "μπλαουγκράνα" με θέα τ' αστέρια.

Το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Αϊντχόφεν έχει ξεκινήσει... φουριόζος τη σεζόν, αφού μετράει ήδη έξι τέρματα σε οκτώ εμφανίσεις με το σύνολο του Μαρκ φαν Μπόμελ.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους, με τον μουντιαλικό άσο να διαθέτει όλα τα φόντα, για να πρωταγωνιστήσει στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή και ν' αφήσει το στίγμα του στο χορτάρι.

Photo Credits: AP Photo/John Raoux

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ