ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμπει ο Λάμπρου: Τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 672 λεπτά στην Eredivisie

Λάμπει ο Λάμπρου: Τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 672 λεπτά στην Eredivisie
Λάμπρου EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Λάμπρου μετρά τρία γκολ και τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας με τη Φορτούνα Σιτάρντ, σε 672 λεπτά συμμετοχής. Είναι ο τρίτος νεότερος με αυτήν την επίδοση εφέτος στην Eredivisie, αλλά σε μικρότερο αριθμό αγώνων.

Το προηγούμενο Σάββατο (1/12) ο Λάζαρος Λάμπρου σημείωσε το μοναδικό γκολ της Φορτούνα Σιτάρντ στην ήττα (3-1) από τη Χέρενφεϊν. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τα τρία τέρματα σε δέκα συμμετοχές, έχοντας και τρεις ασίστ σε 672 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κατερινιώτης διεθνής με την Εθνική Ελπίδων είναι ο τρίτος νεότερος με αυτήν την επίδοση στο εφετινό πρωτάθλημα της Eredivisie. Ίδιο... απολογισμό (3 γκολ, 3 ασίστ), αλλά με περισσότερες συμμετοχές (14) μετρά ο 19χρονος Donyell Malen της Αϊντχόφεν.

Ο 20χρονος Ιάπωνας Ρίτσου Ντόαν της Χέρενφεϊν έχει βάλει τέσσερα γκολ, ενώ μετρά δύο ασίστ, αλλά και αυτός σε 14 συμμετοχές. Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρου αγωνίζεται στη Φορτούνα Σιτάρντ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Πανιώνιο.

Ο Λάμπρου είχε γίνει τον Οκτώβριο ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τον Άγγελο Χαριστέα το 2007, που σημειώνει δύο γκολ στην Eredivisie. Η Φορτούνα Σιτάρντ σε 14 συμμετοχές έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες και βρίσκεται με 16 βαθμούς στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ