ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Κριτική Σνάιντερ σε Φαν Χάαλ

Κριτική Σνάιντερ σε Φαν Χάαλ
Σνάιντερ-Φαν Χάαλ-Ολλανδία © AFP/GETTY IMAGES

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ δεν είχε μόνο θετικά λόγια για τον Λουίς φαν Χάαλ, ασκώντας κριτική στον πρώην προπονητή του στην εθνική Ολλανδίας για μία συγκεκριμένη αιτία.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ δεν έκρυψε τα λόγια του όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον πρώην προπονητή του στην εθνική Ολλανδίας, Λουίς φαν Χάαλ.

Ο μέσος της Γαλατάσαραϊ εμφανίστηκε με μία αμφιλεγόμενη άποψη για τον έμπειρο τεχνικό, αφού διαχώρισε τον προπονητή Φαν Χάαλ με τον άνθρωπο Φαν Χάαλ.

"Πάντα έλεγα ότι ο Φαν Χάαλ είναι ο καλύτερος προπονητής που υπάρχει, τεχνικά και τακτικά", δήλωσε ο 32χρονος διεθνής στο "Fox Sports".

Ακολούθησε, όμως, άσχημη κριτική: "Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον Φαν Χάαλ. Αλλά πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για βελτίωση, όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους παίκτες και το επιτελείο του".

Ο Σνάιντερ είχε συναντηθεί επαγγελματικά με τον Φαν Χάαλ για πρώτη φορά το 2004 στον Άγιαξ, όταν ο τελευταίος είχε αναλάβει ρόλο αθλητικού διευθυντή. Μεταξύ 2012 και 2014 συνεργάστηκαν στην Ολλανδία, με την οποία έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

"Πέρασα τέλεια μαζί του στον αγωνιστικό χώρο, ως προπονητής, επειδή οι προπονήσεις του ήταν διασκεδαστικές. Αλλά ως άνθρωπος, είχα μόνο προβλήματα μαζί του σε προσωπικό επίπεδο", κατέληξε ο Σνάιντερ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ