ΟΛΛΑΝΔΙΑ

"Καμπάνα" κινδύνου από τον Τεν Κάτε

"Καμπάνα" κινδύνου από τον Τεν Κάτε
Τεν Κάτε INTIME SPORTS

Ο Χενκ Τεν Κάτε υποστήριξε ότι η Ολλανδία δεν παράγει πλέον μεγάλους ποδοσφαιριστές και επιχειρηματολόγησε με τις μεγάλες ομάδες που δεν ενδιαφέρονται.

Κριτική στην παραγωγική διαδικασία του ολλανδικού ποδοσφαίρου άσκησε ο Χενκ Τεν Κάτε, υποστηρίζοντας ότι πλέον δεν εξάγει μεγάλους ποδοσφαιριστές! Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού έφερε ως παράδειγμα τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τους νεαρούς Ολλανδούς, αφού δεν είναι top class...

"Ο Τζόρντι Κλάζι πήγε στη Σάουθαμπντον και ο Στέφαν ντε Φράι στη Λάτσιο. Δεν θέλω να υποτιμήσω αυτούς τους παίκτες, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι κάποτε η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν, η Μίλαν, η Τσέλσι, η Μονακό και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν... ουρά για να πάρουν τους καλύτερους μας" ανέφερε αρχικά ο Τεν Κάτε.

Έπειτα, πρόσθεσε: "Για παράδειγμα, ο Ντεπάι πήγε στη Γιουνάιτεντ, είναι γεγονός, αλλά αυτή την περίοδο, το συγκεκριμένο club - ας με συγχωρήσει ο Φαν Χάαλ - δεν είναι στην ελίτ. Τα ταλέντα που αναδεικνύουμε δεν συγκαταλέγονται πλέον στα κορυφαία της Ευρώπης και για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη η κατάσταση στην Εθνική Ολλανδίας".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ