ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Και επισήμως στην Τβέντε ο Κατσικάς

Και επισήμως στην Τβέντε ο Κατσικάς
Κατσικάς

Συμβόλαιο στην Τβέντε υπέγραψε ο Γιώργος Κατσικάς. Ο 25χρονος στόπερ μετέβη στην Ολλανδία και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Θα φορά τη φανέλα με το Νο4. Τι δήλωσε ο ίδιος.

Η μεταγραφή του Γιώργου Κατσικά στην Τβέντε ολοκληρώθηκε. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί και επισήμως παίκτη της ολλανδικής ομάδας, στην οποία υπέγραψε για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης. Μάλισταν θα φορά τη φανέλα με το Νο4.

Ο Θεσσαλονικιός παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα... ξενιτευτεί. Ο εκπρόσωπός του Πασχάλης Τουντούρης δημοσίευσε στον λογαριασμό του σε facebook και twitter σχετική φωτογραφία, γράφοντας: ''Είναι επίσημο. Ο Γιώργος Κατσικάς υπέγραψε συμβόλαιο στην Τβέντε ως ελεύθερος. Νούμερο φανέλας 4''.

Ο Κατσικάς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Βόλου το 2008-2009 (Β' Εθνική) και ακολούθησε για μια διετία ο Ηρακλής στη Superleague. Από το 2011 έως και την αγωνιστική περίοδο που έληξε έπαιζε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια (12 στη Superleague, 1 στο Κύπελλο, 6 στην Ευρώπη).

Η Τβέντε συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, στην Eredivisie, και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε κατέλαβε την 10η θέση. Το όνομα του Κατσικά μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, υπενθυμίζεται, είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τβέντε: '' Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω αυτό το βήμα. Είναι η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό. Πριν από 18 μήνες ξεκίνησα να έχω επαφές με αυτήν την ομάδα. Παίζω στο κέντρο της άμυνας ως στόπερ. Θέλω να βοηθήσω τους νέους παίκτες με την εμπειρία μου''.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ