ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Βίλεμ με Παυλίδη "τσάκισε" τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με βασικό στη γραμμή κρούσης τον Βαγγέλη Παυλίδη, η Βίλεμ νίκησε 2-0 στο Άμστερνταμ τον Άγιαξ και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στην Eredivisie έπειτα από 16 ματς. Ασίστ για τον διεθνή στράικερ.

Σπουδαία νίκη για τη Βίλεμ στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα! Η ομάδα του Τίλμπουρκ επικράτησε 0-2 στο Άμστερνταμ και υποχρέωσε τον Αίαντα στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, ύστερα από 16 αγωνιστικές. Βασικός για τους νικητές ήταν στη γραμμή κρούσης ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος έδωσε την πάσα στον Νούνελι που κέρδισε πέναλτι, ενώ είχε και την ασίστ στο 0-2 του Ντάνκερλουϊ.

Το 0-1 είχε γίνει στο 42' με εκτέλεση πέναλτι του Tresor Ndayishimiye. Ο Παυλίδης αντικαταστάθηκε στο 91ο λεπτό, ενώ ο Μάριος Βρουσάι μπήκε στο ματς στο 87'. Η Βίλεμ ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση της Eredivisie με 29 βαθμούς και μετρά πια εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ο Άγιαξ από την πλευρά του που έχει 41 βαθμούς, μετρά 13 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στον πάγκο έμεινε ο τρίτος Έλληνας της... παρέας, Γιώργος Στρέζος.

Ο Παυλίδης έχει σημειώσει οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και είναι στην πέμπτη θέση της σχετικής κατάταξης. Ο Βρουσάι έχει βρει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ