ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φαν Πέρσι: "Ο Φαν Χάαλ με χαστούκισε επειδή δεν έγινα αλλαγή"

Netherlands' head coach Louis van Gaal, right, talks to Robin van Persie before extra time, during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Costa Rica at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Saturday, July 5, 2014. (AP Photo/Themba Hadebe)
Netherlands' head coach Louis van Gaal, right, talks to Robin van Persie before extra time, during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Costa Rica at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Saturday, July 5, 2014. (AP Photo/Themba Hadebe) AP

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποκάλυψε ότι το 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας δέχτηκε χαστούκι από τον προπονητή του, Λουίς Φαν Χάαλ, επειδή αρνήθηκε να γίνει αλλαγή στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Ολλανδού προπονητή, Λουίς Φαν Χάαλ, στην οποία συμμετέχει και ο σπουδαίος στράικερ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος αποσύρθηκε από τη δράση.

Ο άλλοτε επιθετικός της Άρσεναλ και της Γιουνάιτεντ αποκάλυψε στο βιβλίο του 68χρονου το θερμό επεισόδιο που είχαν μετά το τέλος της παράτασης του αγώνα με την Κόστα Ρίκα, για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

"Όταν ολοκληρώθηκε η παράταση, με πλησίασε και ξαφνικά με χαστούκισε. Μετά μου είπε με άγριο ύφος: «Αυτό μην το ξανακάνεις. Τώρα ξέχνα το και μη χάσεις το πέναλτι»". Αιτία για το χαστούκι ήταν η άρνηση του Φαν Πέρσι να γίνει αλλαγή.

Παρεμπιπτόντως, αυτός που ήταν που εκτέλεσε πρώτος από τα έντεκα βήματα και ευστόχησε. Η ομάδα του επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι και πέρασε στα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αργεντινή.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ