ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Επιστρέφει στη δράση ο Ρόιστον Ντρέντε!

Spain's Real Madrid player Royston Drenthe, left, challenges Belgium's Standard de Liege player Daniel Opare during their friendly soccer match in Liege, Belgium, Tuesday, Aug. 17, 2010. (AP Photo/Yves Logghe)
Spain's Real Madrid player Royston Drenthe, left, challenges Belgium's Standard de Liege player Daniel Opare during their friendly soccer match in Liege, Belgium, Tuesday, Aug. 17, 2010. (AP Photo/Yves Logghe) AP PHOTO/YVES LOGGHE

Επανέρχεται στις ποδοσφαιρικές... επάλξεις, έπειτα από αποχή δύο ετών, ο Ρόιστον Ντρέντε, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την Σπάρτα Ρότερνταμ (video).

Η αγάπη για την "στρογγυλή θεά" υπερίσχυσε, έναντι του τραγουδιού. Ο Ρόιστον Ντρέντε αποφάσισε να ξεκρεμάσει τα παπούτσια του, ύστερα από διετές... διάλειμμα, επιστρέφοντας στην ποδοσφαιρική... ρουτίνα, για να αναβιώσει την καριέρα του.

Το "κακό παιδί" του ολλανδικού ποδοσφαίρου και άλλοτε διεθνής με τους "οράνιε" -που το 2016 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, για να ασχοληθεί με τη ραπ μουσική- δεν άντεξε για πολύ μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς από τις 22 Ιουνίου έχει ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις με την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Μάλιστα, ο 31χρονος αριστεροπόδαρος άσος με παραστάσεις σε κορυφαίους συλλόγους, όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης και Έβερτον, πήρε χρόνο συμμετοχής ως βασικός με τους "Λόρδους" στην φιλική αναμέτρηση εναντίον της Σταντάρ Λιέγης (1-1), ωστόσο αντικαταστάθηκε στο 58', αφού η φυσική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο ακόμα.

Photo Credits: AP Photo/Yves Logghe

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ