ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Επίσημο: Επιστροφή Μπλιντ στον Άγιαξ

Manchester United's Daley Blind celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica, at Old Trafford, in Manchester, England, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Daley Blind celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica, at Old Trafford, in Manchester, England, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ύστερα από τέσσερα... άοσμα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντάλεϊ Μπλιντ έριξε "άγκυρα" στον Άγιαξ για την επόμενη τετραετία, επιστρέφοντας στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

He' s coming home! Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Ντάλεϊ Μπλιντ, που έφυγε με την... ρετσινιά του αποτυχημένου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον στοχεύει να επαναφέρει σε... ράγες την καριέρα του στον Άγιαξ.

Ο σύλλογος του Άμστερνταμ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού πολυθεσίτη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Η μετακίνηση του υιού της παλιάς δόξας του "Αίαντα", Ντάνι Μπλιντ, στοίχισε 20 εκατ. ευρώ στην ομάδα της ολλανδικής πρωτεύουσας.

Την τελευταία του σεζόν στο "Ολντ Τράφορντ", ο 28χρονος άσος βρισκόταν... μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο τον είχε παραγκωνίσει, με το κοντέρ των συμμετοχών του να (κατα)γράφει μόλις 7 εμφανίσεις με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" στην Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ