ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Διαψεύδει για εθνική Ολλανδίας ο Βενγκέρ

Arsenal Manager Arsene Wenger looks out during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at The London Stadium in London, Saturday Dec. 3, 2016. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal Manager Arsene Wenger looks out during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at The London Stadium in London, Saturday Dec. 3, 2016. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

O Αρσέν Βενγκέρ διέψευσε δημοσίευμα που τον ήθελε να συζητά με την εθνική Ολλανδίας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ως διάδοχος του Ρόναλντ Κούμαν που κλείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται στη Βαρκελώνη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Ο 57χρονος τεχνικός θα αποχωρήσει από την εθνική Ολλανδίας, με την "Μπάρτσα" να καταβάλει περίπου 5.000.000 ευρώ στην Ομοσπονδία της χώρας για να τον αποδεσμεύσει.

Μάλιστα, δημοσιεύματα ήθελαν τον Αρσέν Βενγκέρ να συζητά με τους "οράνιε" το ενδεχόμενο να αποτελέσει τον διάδοχο του Κούμαν στην τεχνική ηγεσία και να οδηγήσει την ομάδα στο Euro 2020 το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Αλσατός τεχνικός και επικεφαλής του τμήματος της FIFA για την παγκόσμια ανάπτυξη του ποδοσφαίρου διέψευσε τις φήμες, υποστηρίζοντας πως δεν αυτοπροτάθηκε ποτέ.

"Είναι ψέματα. Δεν έχω προτείνει τις υπηρεσίες μου σε καμία ομάδα", δήλωσε στην "Telegraaf".

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ