ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Απάντησε με γκολ στο ρατσισμό ο Μορέιρα

Απάντησε με γκολ στο ρατσισμό ο Μορέιρα

Την καλύτερη απάντηση έδωσε ο ποδοσφαιριστής της Εξέλσιορ, Αχμάντ Μορέιρα στις ρατσιστικές επιθέσεις των οπαδών της Ντεν Μπος, αφού σκόραρε και στη συνέχεια πανηγύρισε μπροστά τους.

Τα θλιβερά φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία δεν λένε να εξαφανιστούν. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό τείνει να γίνει συνήθεια με ένα σωρό περιπτώσεις. Μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Λουκάκου, Μπαλοτέλι, Τάισον αλλά και τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, αυτή τη φορά σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδιάς, στον αγώνα μεταξύ της Ντε Μπος με την Εξέλσιορ.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε τον αγώνα στο 28ο λεπτό, λόγω ρατσιστικών συνθημάτων κατά του Ολλανδού εξτρέμ των φιλοξενούμενων, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα από μερίδα οπαδών της Ντε Μπος. Αμέσως, συμπαίκτες και αντίπαλοι έτρεξαν να συμπαρασταθούν και να ηρεμήσουν τον 24χρονο.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από λίγα λεπτά διακοπής και λίγο πριν το ημίχρονο ήρθε η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ο ποδοσφαιριστής στους ρατσιστές οπαδούς.

Στο 44ο λεπτό, ο Ολλανδός σκόραρε και έτρεξε προς το μέρος τους πανηγυρίζοντας, ενώ τους έκανε νόημα να σωπάσουν εμφανώς αναστατωμένος από την όλη κατάσταση. Για την ιστορία, το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο με 3-3.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ