ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άνοδος στην 1η Ολλανδίας βγαλμένη από το Χόλιγουντ για την Βααλβάικ

Άνοδος στην 1η Ολλανδίας βγαλμένη από το Χόλιγουντ για την Βααλβάικ

Βααλβάικ και Γκόου Αχέντ Ιγκλς έμειναν στο 0-0 στο πρώτο μπαράζ ανόδου στην Eredivisie, αυτό όμως που έγινε την Τετάρτη (28/5) στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα ήταν βγαλμένο από σενάριο ταινίας (VIDEOS).

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στη Βααλβάικ και την Γκόου Αχέντ Ίγκλς δεν είχε τέρματα, δεν είχε νικητή. Εκείνο το 0-0 άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς, ωστόσο ουδείς μπορούσε να φανταστεί αυτό που συνέβη στο δεύτερο ματς των playoffs ανόδου από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Εννέα γκολ, 13 σουτ κάθε ομάδα, πέντε εντός εστίας για τους γηπεδούχους πέντε και για τους φιλοξενούμενους. Μία απόκρουση έγινε σε όλο το ματς, όμως το σασπένς στο φινάλε έσπασε καρδιές, έκοψε ανάσες, έγραψε ιστορία.

Η Βααλβάικ έκανε το 0-1 στο 13' και το 0-2 στο 38', η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μείωσε στο 1-2 στο 45' και ισοφάρισε στο 2-2 στο 55', για να περάσει μπροστά με 3-2 στο 63' και να ισοφαριστεί εκ νέου στο 79'. Ένα γκολ χρειάζονταν οι γηπεδούχοι για την άνοδο στην Eredivisie, το πέτυχαν στο 89' για το 4-3 και οι οπαδοί τους πλημμύρισαν από ακραία συναισθήματα. Και όμως, το ματς δεν είχε τελειώσει.

Με τον διαιτητή να δίνει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, η Βααλβάικ ισοφάρισε στο 4-4 στο 95', αυτό το σκορ της έδινε την άνοδο, έβαλε όμως ακόμη ένα για το τελικό 4-5 στο 98' σε ένα από τα πλέον "τρελά" ματς της σεζόν, αν όχι στο πιο "τρελό" όλων.

Δείτε τα videos με το 4-3 και το 4-4:



TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ