ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αναστασίου: "Την τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό ήταν όλοι εναντίον μου"

Panathinaikoss team coach Giannis Anastasiou looks at the field during the Europa League Group E soccer match between Dynamo Moscow and Panathinaikos at the Arena Khimki stadium in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 27, 2014. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Panathinaikoss team coach Giannis Anastasiou looks at the field during the Europa League Group E soccer match between Dynamo Moscow and Panathinaikos at the Arena Khimki stadium in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 27, 2014. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

O Γιάννης Αναστασίου παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα "limburger.nl" και αναφέρθηκε στην πίεση που αισθάνεται λόγω της μέτριας πορείας της Ρόντα, φέρνοντας ως παράδειγμα την τελευταία σεζόν στον Παναθηναϊκό, όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι ήταν εναντίον του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάννης Αναστασίου έκανε το επόμενο βήμα στην προπονητική καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόντα. Παρ' όλα αυτά, τα πράγματα δεν κύλησαν ιδανικά για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, καθώς η ολλανδική ομάδα βρίσκεται κάτω απ' την επικίνδυνη ζώνη, ύστερα από 27 αγωνιστικές και παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Την προσεχή Κυριακή (02/04), η Ρόντα τίθεται αντιμέτωπη με την Ντεν Χάαχ, σε μία κρίσιμη αναμέτρηση σε ό,τι αφορά στην μάχη για τη σωτηρία. Με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι, ο Έλληνας προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα " limburger.nl" και μίλησε για την πίεση που αισθάνεται λόγω της μέτριας πορείας της ομάδας του, φέρνοντας ως παράδειγμα την τελευταία σεζόν στον Παναθηναϊκό.

"Είμαι ρεαλιστής. Γνωρίζω πως δεν θα έχω μία καρέκλα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αν απολυθώ, θα πάρω αποζημίωση. Όμως, δεν το θέλω, καθώς θέλω να πετύχω εδώ. Την τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό ήταν όλοι εναντίον μου. Κάθε ημέρα οι φίλαθλοι ήταν στην προπόνηση. Αν έχεις περάσει κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα".

Για το αν αισθάνεται την στήριξη του συλλόγου: "Ναι, αισθάνομαι την στήριξη. Δεν ασχολούμαι με άλλα πράγματα που απαιτούν ενέργεια. Όλη η ενέργειά μου τη διαθέτω στην ομάδα μου".

Photo Credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ