ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άγιαξ: Απέκτησε Μαρτίνες αντί 7.000.000 ευρώ

Άγιαξ: Απέκτησε Μαρτίνες αντί 7.000.000 ευρώ

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Αργεντινού στόπερ, Λισάντρο Μαρτίνες, από την Ντεφένσα αντί 7.000.000 ευρώ θωρακίζοντας την άμυνά του μπροστά στην ενδεχόμενη πώληση του Ματάις ντε Λιχτ. (VIDEO)

Την τέταρτη προσθήκη του για την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε ο Άγιαξ. Μετά τον 23χρονο Ρουμάνο μέσο, Ραζβάν Μάριν (από τη Σταντάρ αντί 12.000.000 ευρώ), τον 18χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, Κικ Πιέριε (από τη Χέρενφεϊν αντί 4.200.000 ευρώ) και τον 19χρονο συμπατριώτη του γκολκίπερ, Κιέλ Σέρπεν (από την Έμεν), ο Άιαντας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λισάντρο Μαρτίνες.

Η ομάδα του Άμστερνταμ έκανε δικό της τον 21χρονο Αργεντινό στόπερ καταβάλλοντας το ποσό των 7.000.000 ευρώ στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην πατρίδα του, Ντεφένσα ι Χουστίσια.

Η προσθήκη αυτή έγινε την ώρα που εκκρεμεί η ενδεχόμενη πώληση του 19χρονου αρχηγού της ομάδας, Ματάις ντε Λιχτ, για τον οποίον δίνουν μάχη ευρωπαϊκοί κολοσσοί όπως η Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο πρωταθλητής Ολλανδίας παραμένει πιστός στην πάγια τακτική του επένδυσης σε ταλέντα. Το μαρτυρούν άλλωστε και οι ηλικίες των παικτών που έχουν ανακοινωθεί: Ένας 23χρονος, ένας 21χρονος, ένας 19χρονος κι ένα 18χρονος.

Ο Λισάντρο Μαρτίνες υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, ενώ ο Άγιαξ διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης γι' ακόμη έναν. Συναντά στην ολλανδική πρωτεύουσα τους συμπατριώτες του, Νικολάς Ταγλιαφίκο και Λισάντρο Μαγκαλάν.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ