ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Υποβιβάζεται ο Βίτορ Περέιρα από την Zweiteliga

Fenerbahces head coach Vitor Pereira watches his players line up during the Europa League group A soccer match between Ajax and Fenerbahce at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Nov. 5, 2015. (AP Photo/Peter Dejong)
Fenerbahces head coach Vitor Pereira watches his players line up during the Europa League group A soccer match between Ajax and Fenerbahce at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Nov. 5, 2015. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Βίτορ Περέιρα τερμάτισε τρίτος από το τέλος με τη Μόναχο 1860 στην Zweiteliga και θα δώσει μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στόχος της Μόναχο 1860 όταν προσέλαβε τον Βίτορ Περέιρα ήταν η άνοδος στην Bundesliga, αν όχι άμεσα, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, ωστόσο το τέλος της κανονικής σεζόν βρήκε την ομάδα στο χείλος του γκρεμού και προ του φάσματος του υποβιβασμού.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, που παρέλαβε την ομάδα τον Δεκέμβριο στην 14η θέση, δεν κατάφερε να αλλάξει τα πράγματα. Μετά από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Χάιντενχαϊμ, ο ιστορικός σύλλογος τερμάτισε στην 16η θέση της Zweiteliga, όπερ σημαίνει θα χρειαστεί αγώνα μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τα διπλά παιχνίδια μπαράζ θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Γιαν Ρέγκενσμπουργκ, την ομάδα που κατέλαβε την τρίτη θέση στη 3. Liga.

Photo credits: AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ