ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χόλερμπαχ αντί Γκίσντολ στο Αμβούργο

Χόλερμπαχ αντί Γκίσντολ στο Αμβούργο
AP PHOTO/MARK KEPPLER

Ο Μάρκους Γκίσντολ απολύθηκε μετά από την οδυνηρή ήττα του Αμβούργου από την Κολωνία και ο Μπερν Χόλερμπαχ θα πάρει τη θέση του για να διατηρήσει την ομάδα στην Bundesliga.

Ο Μπερντ Χόλερμπαχ αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να συνεχίσει να μετράει το ρολόι του "Φόλκσπαρκσταντιον", το οποίο δείχνει τις 54 χρονιές που δεν έχει γνωρίσει υποβιβασμό το προτελευταίο Αμβούργο.

Μετά από την αποπομπή του Μάρκους Γκίσντολ, εξαιτίας της εντός έδρας ήττας 0-2 από την ουραγό Κολωνία, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε για ακόμα μία χρονιά ότι ο προπονητής φέρει την ευθύνη για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν και τον άλλαξε.

Σύμφωνα με την "Bild", ο 48χρονος πρώην τεχνικός της Βίρτσμπουργκερ Κίκερς θα προπονήσει την ομάδα τη Δευτέρα και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο πρώην βοηθός του Φέλιξ Μάγκατ μετράει 197 παιχνίδια με το Αμβούργο μεταξύ 1996 και 2004, ενώ ανέλαβε την Βίρτσμπουργκερ Κίκερς το 2014 και από τη Regionalliga την ανέβασε στη Zweiteliga, για να παραιτηθεί μετά από τον υποβιβασμό του 2017.

Photo credits: AP Photo/Mark Keppler

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ