ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χέρτα: Πάει για Ντράξλερ και Γκέτσε

Germanys Mario Goetze , right, is celebrated by Germanys Julian Draxler after scoring during the international friendly soccer match between Germany and Hungary in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, June 4, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Germanys Mario Goetze , right, is celebrated by Germanys Julian Draxler after scoring during the international friendly soccer match between Germany and Hungary in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, June 4, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Χέρτα απέκτησε τον Σαντιάγκο Ασκασίμπαρ αντί 12.000.000 ευρώ, περιμένει το ναι του Γκρανίτ Τζάκα και πάει να κάνει το μπαμ και με τον επαναπατρισμό του Γιούλιαν Ντράξλερ. Θέλει ακόμη και τον Μάριο Γκέτσε για το καλοκαίρι!

Μπορεί η Bundesliga να κινείται μεταγραφικά στην ανακοίνωση της Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού, Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Ζάλτσμπουργκ - με τον Μίνο Ραϊόλα να διεκπεραιώνει το ιδιαίτερα επικερδές για τον ίδιον deal - αλλά η Χέρτα ετοιμάζεται για ρελάνς!

Ο Λαρς Βίντχορτ έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να επενδύσει πάνω από 200.000.000 ευρώ στην ομάδα του Βερολίνου και θεωρεί τον Γιούργκεν Κλίνσμαν ως τον ιδανικό προπονητή να διαχειριστεί το ρόστερ που ονειρεύεται και να οδηγήσει τη Χέρτα στο δρόμο των επιτυχιών.

Η πρώτη μεταγραφή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Σαντιάγκο Ασκασίμπαρ. Το κλαμπ της γερμανικής πρωτεύουσας απέκτησε τον 22χρονο Αργεντινό μέσο από τη Στουτγκάρδη αντί 12.000.000 ευρώ.

Τον Ασκασίμπαρ πρότεινε στον Κλίνσμαν ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (πρώην προπονητής Μπόκα, Σαμπντόρια, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και φυσικά εθνικής Αργεντινής) και το deal ολοκλήρωσε ο Αργεντινός πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και νυν ατζέντης, Λουσιάνο Γκαλέτι.

Στο Βερολίνο περιμένουν την απάντηση του Γκρανίτ Τζάκα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Άρσεναλ από τον Μικέλ Αρτέτα να έχουν περιπλέξει τα δεδομένα για τον 27χρονο Ελβετό αμυντικό. Σύμφωνα με την Equipe κινείται για τον επαναπατρισμό του Γιούλιαν Ντράξλερ.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκτησε τον 26χρονο Γερμανό μέσο από τη Βόλφσμπουργκ το 2018 αντί 36.000.000 ευρώ, ο οποίος δεν έχει βρει το χώρο και το χρόνο που επιθυμεί στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Τα όνειρα του Λαρς Βίντχορτ δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η Χέρτα θέλει για το καλοκαίρι και τον 27χρονο μέσο της Ντόρτμουντ, Μάριο Γκέτσε. Έχει συγκεντρώσει μετά από 17 ματς στην Bundesliga της τρέχουσας σεζόν 19 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση.

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν ξεκίνησε με ήττα (εντός έδρας από την Ντόρτμουντ), αλλά είναι αήττητος στα τέσσερα ματς που ακολούθησαν με δυο νίκες (επί Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ) και δυο ισοπαλίες (κόντρα σε Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ).

Η Χέρτα ιδρύθηκε πριν από 127 χρόνια (1892) κι έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα (1930, 1931) και δυο Λιγκ Καπ (2001, 2002).

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ