ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Καρφί" Χένες στη Σίτι: "Αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα για να κάνει μεταγραφές"

In this picture taken Saturday May 10, 2014, Pep Guardiola, head coach of Bayern Munich soccer club , left, greets former club president Uli Hoeness  during the official Champions party  in Munich , Germany.   (AP Photo/Stuart Franklin,Pool)
In this picture taken Saturday May 10, 2014, Pep Guardiola, head coach of Bayern Munich soccer club , left, greets former club president Uli Hoeness during the official Champions party in Munich , Germany. (AP Photo/Stuart Franklin,Pool) AP

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, σχολίασε με καυστικό τρόπο το πώς πιστεύει ότι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, αποκτάει χρήματα για ακριβές μεταγραφές.

Ο Ούλι Χένες με τον Πεπ Γκουαρδιόλα συνεργάστηκαν στην Μπάγερν Μονάχου από το 2013 έως το 2016. Οι δύο τους έχουν αναπτύξει μία καλή σχέση και είναι φυσικό να υπάρχουν ποδοσφαιρικές εκμυστηρεύσεις μεταξύ τους.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν αποκάλυψε μία από αυτές τις εκμυστηρεύσεις. Συγκεκριμένα, μίλησε για το πώς ο Γκουαρδιόλα ζητάει χρήματα για τις μεταγραφές της Μάντσεστερ Σίτι που ξεπερνούν τα 100.000.000 ευρώ. "Ο φίλος μου ο Πεπ, μου είπε τι γίνεται όταν θέλει έναν παίκτη πάνω από 100.000.000 ευρώ. Μαζεύει κάποια βίντεο από τους παίκτες και πηγαίνει να δει τον Σεΐχη. Γευματίζουν μαζί, του δείχνει τα βίντεο και ο σεΐχης μεταφέρει τα χρήματα για να γίνει η μεταγραφή. Το επόμενο πρωί, αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα και έχει ήδη ανακτήσει τα χρήματα".

Οι δηλώσεις αυτές είχαν ιδιαίτερα κριτική διάθεση προς την Μάντσεστερ Σίτι και εστίασαν στην προέλευση των χρημάτων της. Παράλληλα, τα λεγόμενα του Χένες μπορούν να συνδεθούν με την ενδεχόμενη τιμωρία της FIFA με απαγόρευση μεταγραφών στους "πολίτες" για τις μεταγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, ο Γερμανός πρόεδρος μίλησε για μεταγραφές ύψους 100.000.000 ευρώ. Ο Γκουαρδιόλα ουδέποτε έχει προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις στη Σίτι με τα μεγαλύτερα του έξοδα να είναι αυτά του Μαχρέζ με 68.000.000 ευρώ και του Λαπόρτ με 65.000.000.

Οι Γερμανοί, άλλωστε, είναι γνωστό ότι δεν ξοδεύουν υπέρογκα ποσά και έχουν τη τάση να κατακρίνουν τις ακριβές μεταγραφικές πολιτικές. Δείγμα αποτελεί η είδηση ότι η ανανέωση του ρόστερ της Μπάγερν θα γίνει με 200.000.000 ευρώ, ενώ άλλες ομάδες δαπανούν τέτοιο ύψος χρημάτων για την απόκτηση δύο - τριών ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ρόμα: Πιάστηκαν στα χέρια Τζέκο και Ελ Σαραουί
Αποφυλακίζεται ο Άνταμ Τζόνσον και απαγορεύεται να δει μόνος την κόρη του
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ