ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάβερτς: "Λογικό να μιλάνε για εμένα, θα δούμε στο τέλος της σεζόν"

Kai Havertz of Bayer Leverkusen celebrates after scoring his side first goal during the Bundesliga soccer match between 1st FC Union Berlin and Bayer Leverkusen in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 15, 2020. (Andreas Gora/dpa via AP)
Kai Havertz of Bayer Leverkusen celebrates after scoring his side first goal during the Bundesliga soccer match between 1st FC Union Berlin and Bayer Leverkusen in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 15, 2020. (Andreas Gora/dpa via AP) AP

Ένα από τα πιο "καυτά' ονόματα του γερμανικού ποδοσφαίρου, ο 20χρονος Κάι Χάβερτς, που έχει συνδεθεί με Λίβερπουλ και Μπάγερν, τοποθετήθηκε για το μέλλον του και άφησε να εννοηθεί πως το καλοκαίρι θα φύγει από τη Λεβερκούζεν.

Ο Κάι Χάβερτς θα αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Λεβερκούζεν θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει με προορισμό μια μεγαλύτερη ομάδα.

Ενδιαφέρον για τον Γερμανό έχουν εκφράσει πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Λίβερπουλ, αλά στη Γερμανία θεωρούν ότι ο νεαρός θα καταλήξει στη Μπάγερν.

Ο ίδιος, μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο εκτός έδρας 1-3 της ομάδας του σε βάρος της Γκλάντμπαχ, ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε: "Είναι λογικό ότι μιλούν για εμένα και ότι υπάρχουν πολλές εικασίες για το μέλλον μου. Στο τέλος της σεζόν θα βρούμε λύση. Είμαι ευγνώμων στη Λεβερκούζεν".

Ο Χάβερτς, γεννημένος στις 11 Ιουνίου 1999 (με ύψος 1.89), έχει συμβόλαιο με τις "ασπιρίνες" έως το 2022. Η μεταγραφή του εκτιμάται πως θα φτάσει τα 80 με 1000 εκατ. ευρώ. Φέτος έχει σημειώσει δέκα γκολ στη Μπουντεσλίγκα.

Γεννημένος στο Άαχεν, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του τόπου του και το 2010 μεταπήδησε σε αυτά της Λεβερκούζεν. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι αυτή τη στιγμή 81 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt.



TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ