ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάαλαντ: "Η πίεση δεν με επηρεάζει"

Dortmund's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Schalke 04 in Dortmund, Germany, Saturday, May 16, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Martin Meissner, Pool)
Dortmund's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Schalke 04 in Dortmund, Germany, Saturday, May 16, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Martin Meissner, Pool) AP

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δήλωσε ότι είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την Μπάγερν και τόνισει πως του αρέσει να παίζει τέτοια ματς.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/05, 19.30) διεξάγεται το Klassiker του γερμανικού ποδοσφαίρου με την Ντόρτμουντ να φιλοξενεί την Μπάγερν. Το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά τη μάχη για τον τίτλο.

Επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος η διαφορά των δύο ομάδων είναι τέσσερις βαθμοί και η Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία να βάλει φωτιά στη μάχη για τον τίτλο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα ζήσει το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο αυτό δε δείχνει να τον επηρεάζει όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της γερμανικής ομάδας στο youtube. Μεταξύ άλλων ο Νορβηγός επιθετικός τόνισε πως του αρέσει να παίζει τέτοια ματς και ότι δεν νιώθει πίεση.

"Η πίεση δεν με επηρεάζει. Μου αρέσει να παίζω αυτά τα παιχνίδια, πραγματικά ανυπομονώ για να είμαι ειλικρινής. Ελπίζω ότι είναι δυνατόν να έχουμε ένα καλό παιχνίδι ενάντια σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Μπάγερν. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος και να μην σκέφτομαι το παιχνίδι. Η Μπάγερν διαθέτει παίκτες που έχουν ήδη κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και εμείς το ίδιο. Έχουμε μια καλή ομάδα, μα και αυτοί επίσης. Περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξή του στο κανάλι της Ντόρτμουντ στο youtube.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ