ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ 0-1: Παραμένει σε θέση Ευρώπης

Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ 0-1: Παραμένει σε θέση Ευρώπης

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 1-0 της Βέρντερ Βρέμης με τον Βέγκχορστ να δίνει την λύτρωση στο 82ο λεπτό. Σε θέση Ευρώπης οι Λύκοι, χάνουν έδαφος στη μάχη της σωτηρίας οι γηπεδούχοι.

Η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να πάρει το τρίποντο με 1-0 απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης και να φτάσει στους 43 βαθμούς, ενώ βρέθηκε ξανά στην 6η θέση της Bundesliga. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν στους 25 βαθμούς και την προτελευταία θέση του πίνακα.

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και την Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Βέγκχορστ στο 13', όταν βρέθηκε απέναντι από τον Παβλένκα.

Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να πετύχουν κάποιο γκολ πριν λήξει το ημίχρονο. Στο 28' οι Λύκοι απείλησαν με πλασέ του Μεχμέντι στο ύψος του πέναλτι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Οζάκο απείλησε την εστία της Βόλφσμπουργκ. Όσο κυλούσαν τα λεπτά προς την ολοκλήρωση του 45λεπτου ο ρυθμός έπεσε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ξανά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες και τα διαστήματα τους. Στο 56' ο Μεχμέντι πήρε μία κεφαλιά που πέρασε άουτ, ενώ στο 68' ο Αουγκούστινσον εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει έξω.

Στο 81ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ προειδοποίησε με δοκάρι του Σλάγκερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήρθε η λύτρωση με τέρμα του Βέγκχορστ έπειτα από σέντρα του Κλάους. Οι Λύκοι πριν το τέλος της αναμέτρησης είχαν και ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέρντερ (Κόφελντ):Παβλένκα, Γκεμπρέ-Σελασιέ, Βέλκοβιτς, Μοϊζάντερ, Αουγκούστινσον, Κλάαζεν, Βογκτ, Μπαργκφρέντε, Έγκεσταϊν, Οζάκο, Σάρτζεντ

Βόλφσμπουργκ (Γκλάσνερ):Καστέλς, Ρουσιγιόν, Μπρουκς, Πόνγκρατσιτς, Εμπαπού, Μεχμέντι, Σλάγκερ, Άρνολντ, Βίκτορ, Μπρέκαλο, Βέγκχορστ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΟΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 5 Ιουνίου

Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ 1-0(59' Πέτερσεν)

Σάββατο 6 Ιουνίου

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μάιντς 0-2(43' Νιακατέ, 77' Κουντέ)

Λειψία - Πάντερμπορν 1-1(27' Σικ / 90+2' Στρόντιεκ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Χόφενχαϊμ 2-2(6', 78' Χένινγκς / 16' Νταμπούρ, 62' Ζούμπερ)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου 2-4(10' Αλάριο, 89' Βιρτς / 27' Κομάν, 42' Γκορέτσκα, 45+1' Γκνάμπρι, 66' Λεβαντόβσκι)

Ντόρτμουντ - Χέρτα 1-0 (58' Τζαν)

Κυριακή 7 Ιουνίου

Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ 0-1 (82' Βέγκχορστ)

16:30Ουνιόν Βερολίνου - Σάλκε

19:00Άουγκσμπουργκ - Κολονία

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία στη Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ