ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βέρνερ: "Προτιμώ εξωτερικό παρά Μπάγερν"

Βέρνερ: "Προτιμώ εξωτερικό παρά Μπάγερν"

Ο Τίμο Βέρνερ, που αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή σε ομάδα εκτός Γερμανίας παρά να μετακομίσει στην Μπάγερν.

Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ίντερ φέρονται να ενδιαφέρονται έντονα να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τίμο Βέρνερ και αμφότερες φαίνεται πως έχουν εδώ και λίγες ώρες παραπάνω πιιθανότητες, με τον Γερμανό διεθνή επιθετικό να παραδέχεται πως προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γερμανίας παρά να μετακομίσει στην Μπάγερν Μονάχου.

"Η Μπάγερν είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, δεν χρειάζεται να μιλάμε για αυτό. Ο Χάνσι Φλικ έχει αποδείξει επίσης αυτή τη σεζόν πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής.

Εάν όμως ήταν να αλλάξω και πάλι σύλλογο, θα προτιμούσα να πάω στο εξωτερικό παρά στην Μπάγερν.

Leipzig's Timo Werner in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Η πρόκληση του να πάω σε ένα άλλο πρωτάθλημα θα με συνάρπαζε περισσότερο από το να αλλάξω ομάδα στην Bundesliga" , τόνισε με δηλώσεις του στην "Bild" και πρόσθεσε:

"Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει και αμοιβαία εκτίμηση. Για αυτό το λόγο επέλεξα τότε την Λειψία. Θα πρέπει να συμβεί κάτι παρόμοιο όταν και θα επιλέξω τη νέα ομάδα μου".

Σημειώνεται πως ο Βέρνερ μετράει ήδη 27 γκολ τη φετινή σεζόν, παρότι δεν παίζεται ποδόσφαιρο εδώ και δύο μήνες ελέω της κρίσης του κορονοϊού, με την Λείψα από την πλευρά της να φέρεται να τον κοστολογεί με ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ