ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Βασιλιάς" των γκολ από κόρνερ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

"Βασιλιάς" των γκολ από κόρνερ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Παίκτες απ' όλες τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα συγκεντρώθηκαν για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στα γκολ από απευθείας εκτελέσεις κόρνερ. Ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τα πήγε περίφημα (VIDEO).

Μαζεύτηκαν όλοι μαζί και την πέρασαν... ζάχαρη. Αστειεύτηκαν, έκαναν τα δικά τους και αμά λάχει έδειξαν και τις ικανότητές τους στα γκολ με απευθείας εκτελέσεις κόρνερ. Οι παίκτες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα συμμετείχαν στα "Corner Kings" και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο διεθνής μεσοαμυντικός των "ασπιρίνων" βρήκε στόχο με το δεξί του, βάζοντας τα κατάλληλα φάλτσα στην μπάλα, ενώ το ίδιο καλά πήγαν και αρκετοί συνάδελφοί του.

Το παρακάτω βίντεο έχει ορισμένες εκπληκτικές εκτελέσεις, ενώ φαίνεται πως πέρασαν υπέροχα και το διασκέδασαν πολύ. Αντίπαλοι στο πρωτάθλημα, δίνουν τις μάχες τους κάθε εβδομάδα για να νικήσει στο τέλος η... Μπάγερν Μονάχου, όμως έξω από το χορτάρι δεν έχουν να χωρίσουν το παραμικρό.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ