ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέιντον Σάντσο: Ο εξτρέμ που θέλουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν

Dortmund's Jadon Sancho, up, and Moenchengladbach's Thorgan Hazard challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho, up, and Moenchengladbach's Thorgan Hazard challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωση του 18χρονου εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι γιατί θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. (VIDEO)

Το βράδυ της Παρασκευής (21/12) ο Τζέιντον Σάντσο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη (2-1) της Ντόρτμουντ απέναντι στη Γκλάντμπαχ, γράφοντας το 1-0 στο 42'. Το έκτο εφετινό γκολ του 18χρονου Άγγλου εξτρέμ σε 17 συμμετοχές με την ομάδα της Βεστφαλίας, με την οποία έχει και εννέα ασίστ στη Μπουντεσλίγκα.

Μιλάμε ξεκάθαρα για ένα από τα κορυφαία ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε μέσα από τα χέρια της τον Βρετανό και παρότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει, αυτός κατέληξε στη Ντόρτμουντ αντί του ποσού των 7,8 εκατ. ευρώ, τον Αύγουστο του 2017.

Οι "Μερένγκες" εξακολουθούν να παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωση του διεθνούς Άγγλου, αλλά αν η Ντόρτμουντ αποφασίσει να τον πουλήσει, φυσικά θα το κάνει ζητώντας πολλά εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι μόνο η "Βασίλισσα" που τον τσεκάρει. Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μπάγερν θέλουν να τον αποκτήσουν, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν μελλοντικό ηγέτη.

Προ ημερών διαβάσατε στο Sport24.gr τους εννέα αθλητές που θα λάμψουν το 2019 και μέσα σε αυτούς ήταν ασφαλώς ο Σάντσο, ο οποίος παρά την ηλικία του αποτελεί βασικό στέλεχος των Βεστφαλών, οι οποίοι καλπάζουν προς τον τίτλο στη Γερμανία. Δείτε σε video τον Τζέιντον Σάντσο:



AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ