ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τρίτη τιμωρία σε 14 μήνες σε Ομπαμεγιάνγκ για πειθαρχικό παράπτωμα

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP) GUIDO KIRCHNER/DPA VIA AP

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ "κόπηκε" από την αποστολή της Ντόρτμουντ για την αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, του τρίτου μέσα σε 14 μήνες.

Βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την Ντόρτμουντ, αφού οι διοικούντες την Μπορούσια τιμώρησαν ξανά τον Γκαμπονέζο επιθετικό για πειθαρχικό παράπτωμα.

Στον λογαριασμό twitter του συλλόγου ανέβηκε μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια χωρίς τη φανέλα του 28χρονου διεθνή στη θέση του, πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ.

"Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν είναι στο ρόστερ για πειθαρχικούς λόγους", έγραφε το σχετικό tweet.

Σύμφωνα με τη "Bild", ο περσινός πρώτος σκόρερ της Bundesliga απουσίασε από την ομαδική συγκέντρωση του Σαββάτου, μετά από την τελευταία προπόνηση, αφού είχε φύγει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις νωρίτερα.

Στα μέσα του περσινού Νοεμβρίου, ο Ομπαμεγιάνγκ είχε μείνει εκτός αποστολής για "πειθαρχικό παράπτωμα", που αποδείχθηκε ότι σχετιζόταν με διαφημιστικές υποχρεώσεις του για τις οποίες δεν είχε πάρει άδεια από τον σύλλογο.

Τον Νοέμβριο του 2016 απουσίασε από την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ για τους ομίλους του Champions League, μετά από ένα "εσωτερικό ζήτημα", όπως το είχε περιγράψει ο τότε προπονητής του συλλόγου, Τόμας Τούχελ.

Photo credits: Guido Kirchner/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ