ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Τούχελ

Dortmund's head coach Thomas Tuchel reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's head coach Thomas Tuchel reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ.

Η γερμανική εφημερίδα, "Bild", είχε προαναγγείλει από τις 15 Μάη την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Ντόρτμουντ. Τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του γερμανικού Κυπέλλου, ο 43χρονος Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη Βεστφαλία λόγω ασυμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

"Είμαι ευγνώμων για τα δύο όμορφα, γεμάτα και συναρπαστικά χρόνια. Κρίμα που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ευχαριστώ τους οπαδούς, την ομάδα, το προσωπικό και όλους όσους μας στήριξαν", αναφέρει η ανάρτηση του Τούχελ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πήγε στην Ντόρτμουντ το 2015 ορμώμενος από τη Μάιντς και στη διετία που κάθισε στον πάγκο της γερμανικής ομάδας κατέκτησε μόνο ένα τίτλο, αυτόν του γερμανικού Κυπέλλου.

Όπως είχε προαναγγείλει η "Bild", το φαβορί για τον αντικαταστήσει είναι ο Λουσιάν Φαβρ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Νις.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ