ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στόπερ η πρώτη μεταγραφή του Αμβούργου

Glasgow Rangers' David Bates, right, tries to steal the ball from Atletico Mineiro's Thalis during the second half of a Florida Cup soccer match Thursday, Jan. 11, 2018, in Orlando, Fla. The Rangers won 1-0. (AP Photo/John Raoux)
Glasgow Rangers' David Bates, right, tries to steal the ball from Atletico Mineiro's Thalis during the second half of a Florida Cup soccer match Thursday, Jan. 11, 2018, in Orlando, Fla. The Rangers won 1-0. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Το Αμβούργο ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή για το καλοκαίρι του 2018, με τον Ντέιβιντ Μπέιτς της Ρέιντζερς να υπογράφει για 4 χρόνια

Η πρώτη κίνηση ενίσχυσης του Αμβούργου για το καλοκαίρι του 2018 είναι γεγονός, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέιτς υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών.

Πρόκειται για 21άχρονο κεντρικό αμυντικό, του οποίου το συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, έτσι δεν κοστισε τίποτα στους Γερμανούς.

Θυμίζουμε πως το Αμβούργο δίνει "μάχη" για να αποφύγει τον πρώτo του υποβιβασμό απ' την Bundesliga, ενώ δεν αποκλείεται ο Μπέιτς να έχει αποκτηθεί για να καλύψει το κενό σε περίπτωση αποχώρησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

AP Photo/John Raoux

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ