ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην Bundesliga η Πάντερμπορν, στα μπαράζ με Στουτγκάρδη η Ουνιόν

Στην Bundesliga η Πάντερμπορν, στα μπαράζ με Στουτγκάρδη η Ουνιόν

Η Πάντερμπορν εξασφάλισε παρά την ήττα στη Δρέσδη δεύτερη διαδοχική άνοδο κι επιστρέφει στην Bundesliga μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας. Στα μπαράζ με Στουτγκάρδη η Ουνιόν Βερολίνου.

Μπορεί να γνώρισε την ήττα στη Δρέσδη από την Ντινάμο, αλλά η Πάντερμπορν τελείωσε το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση και ακολουθεί την Κολωνία στην Bundesliga.

Η ομάδα από τη Νότια Ρηνανία-Βεστφαλία προηγήθηκε με τον Κλέμεντ στο 10ό λεπτό, αλλά το χατ-τρικ του Άτικ έδωσε τη νίκη στην Ντινάμο. Η Πάντερμπορν επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Μάλιστα, πέτυχε δεύτερη διαδοχική άνοδο σε ισάριθμες σεζόν. Πέρυσι ανέβηκε από την τρίτη στη δεύτερη κατηγορία, ενώ φέτος από τη δεύτερη στην πρώτη. Στη θέση της θα μπορούσε να βρίσκεται η Ουνιόν, αλλά κατάφερε να μην... το εκμεταλλευτεί.

Η ομάδα από το Βερολίνο αναδείχθηκε ισόπαλη στο Μπόχουμ 2-2, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία (57 βαθμοί) από την Πάντερμπορν.

Έτσι θα διεκδικήσει την άνοδο στην Bundesliga στα μπαράζ με τη Στουτγκάρδη, στην οποία αγωνίζεται ο Τάσος Δώνης. Το πρώτο ματς είναι στις 23 Μαΐου στη "Mercedes-Benz Arena", η ρεβάνς στις 27 στο "Alten Forsterei".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ