ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Ζανκτ Πάουλι ο Διαμαντάκος

Στη Ζανκτ Πάουλι ο Διαμαντάκος

Η Ζανκτ Πάουλι αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην γερμανική περιπέτεια του Δημήτρη Διαμαντάκου, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020 με τους "πειρατές".

Η τρίτη ομάδα της καριέρας του Δημήτρη Διαμαντάκου στη Γερμανία είναι η Ζανκτ Πάουλι από το απόγευμα της Πέμπτης (25/1). Οι "πειρατές" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα διεθνή στράικερ από την Μπόχουμ, με τους δύο συλλόγους να συμφωνούν στη μη δημοσιοποίηση των όρων της συμφωνίας.

Από τον Ατρόμητο Πειραιά, ο Διαμαντάκος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό (17 συμ., 4 γκολ, 2 ασίστ) τον Ιούλιο του 2009 σε ηλικία 16 ετών. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες το 2012 και αγωνίστηκε δανεικός σε Πανιώνιο (9 συμ.), Άρη (13 συμ.) και Εργοτέλη (27 συμ., 10 γκολ).

Τον Αύγουστο του 2015 έφυγε δανεικός με οψιόν αγοράς για την Καρλσρούη (51 συμ., 14 γκολ, 3 ασίστ). Η γερμανική ομάδα ενεργοποίησε την ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2016.

Τον Ιούλιο του 2017 ο Διαμαντάκος φόρεσε τη φανέλα της Μπόχουμ (10 συμ., 2 γκολ) και πλέον θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Ζανκτ Πάουλι, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2020.

"Ο Δημήτρης είναι παίκτης που έχει αποδείξει τις ικανότητες του στη διοργάνωση. Με την εμπειρία του σε διεθνές επίπεδο και το στυλ παιχνιδιού του , θα εμπλουτίσει το επιθετικό ματς παιχνίδι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα", δήλωσε ο Ούβε Στέβερ, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

"Είναι γρήγορος και αριστεροπόδαρος, που μας προσφέρει περισσότερες επιλογές με την αθλητικότητα του και τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο. Έχει αποδείξει την ποιότητα του τόσο ως σκόρερ, όσο και σαν δημιουργός", υποστήριξε από την πλευρά του ο Μάρκους Καουτσίνσκι, προπονητής που την είχε επιλέξει και στην Καρλσρούη.

"Ανυπομονώ να αγωνιστώ για την Ζανκτ Πάουλι. Ο σύλλογος έχει μια σπουδαία φήμη. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα", τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Στη Ζανκτ Πάουλι ο Διαμαντάκος

Δείτε ΕΔΩ όλες τις μεταγραφές στην Ευρώπη

Photo credits: FC St. Pauli official twitter acount

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ