ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Στουτγκάρδη ο Μπάντστουμπερ

Στη Στουτγκάρδη ο Μπάντστουμπερ

Μονοετές συμβόλαιο με τη Στουτγκάρδη υπέγραψε ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, ο οποίος άφησε την Μπάγερν μετά από 15 χρόνια.

Τα "νώτα" του Τάσου Δώνη θα κληθεί να υπερασπιστεί ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, ο οποίος μετά από 15 χρόνια στην Μπάγερν, θα βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη στην Στουτγκάρδη.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από τον δανεισμό στη Σάλκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ο οποίος ολοκληρώθηκε δίχως δυσκολίες, με συνέπεια να δείχνει ότι έχει επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση.

Ο 31 φορές διεθνής Γερμανός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, που από επόμενο ηγέτη των στόπερ της Μπάγερν, τον κατέστησαν περιθωριοποιημένη παρουσία στο ρόστερ.

Από τις 33 συμμετοχές σε 34 αγώνες πρωταθλήματος στην "παρθενική" χρονιά με την πρώτη ομάδα το 2009-2010, έφτασε στις 18 συμμετοχές από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 με την Μπάγερν και γι' αυτό ο σύλλογος τον άφησε ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Οι "Σουηβοί", που επέστρεψαν στη Bundesliga μετά από έναν χρόνο απουσίας, έδωσαν την ευκαιρία στον Μπάντστουμπερ και του προσέφεραν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ανακοινώνοντας τις υπογραφές την Παρασκευή.

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ