ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Σαντορίνη ο Εζίλ, "κράξιμο" από την Bild

Στη Σαντορίνη ο Εζίλ, "κράξιμο" από την Bild

Ο Μεσούτ Εζίλ μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγο του απολαμβάνουν τις διακοπές τους και τις ομορφιές της Σαντορίνης, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τα γερμανικά ΜΜΕ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Γερμανία αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου (είχε συμβεί και το 1938, αλλά στη δεύτερη φάση των ομίλων), έχοντας αποκαρδιωτική συνολικά εικόνα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ένας από τους παίκτες που απογοήτευσαν ήταν και ο Μεσούτ Εζίλ, στον οποίο ασκήθηκε έντονη κριτική για τις κάκιστες εμφανίσεις του. Ο μέσος της Άρσεναλ μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγο του απολαμβάνουν τις διακοπές τους και τις ομορφιές της Σαντορίνης, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τα γερμανικά ΜΜΕ.

"Ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί για εμένα. Με κάνεις να χαμογελώ ακόμη και όταν ο κόσμος μου γυρίζει ανάποδα", ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Εζίλ στο instagram, ποζάροντας στο πλάι της πανέμορφης Αμίν Γκιλσέ.

Στη Σαντορίνη ο Εζίλ, "κράξιμο" από την Bild

Στην πατρίδα του 29χρονου μέσου το γεγονός σχολιάστηκε επικριτικά,με την Bild να αναφέρει μεταξύ άλλων "Φιλάκια από την Σαντορίνη στέλνει ο Εζίλ... οι ποδοσφαιριστές αντί να παίζουν στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάνουν διακοπές".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ