ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στα δίχτυα της Σάλκε ο Λιάγιτς

Serbia's Adem Ljajic, right, is challenged by Brazil's Casemiro during the group E match between Serbia and Brazil, at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Serbia's Adem Ljajic, right, is challenged by Brazil's Casemiro during the group E match between Serbia and Brazil, at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του Άντεμ Λιάγιτς στη Σάλκε, με τον γερμανικό σύλλογο να βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού, βγάζοντας νοκ-άουτ τους επίδοξους ανταγωνιστές.

Έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια παρουσίας και τέσσερις ομάδες στη Serie A, φαίνεται πως κλείνει ο ιταλικός κύκλος για Άντεμ Λιάγιτς, ο οποίος ενδέχεται σύντομα να γνωρίσει τα ποδοσφαιρικά αξιοθέατα της Bundesliga, για χάρη της Σάλκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", οι "βασιλικοί μπλε" έχουν αποκτήσει προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών για την απόκτηση του 26χρονου άσου της Τορίνο, ύστερα από το ραντεβού με τον ατζέντη του παίκτη.

Ο διεθνής με τους “όρλοβι” άσος -που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό- (συμ)περιλαμβάνεται στις μεταγραφικές επιδιώξεις των Μπεσίκτας, Φενέρ και Τραμπζονσπόρ, ωστόσο όπως όλα συνωμοτούν έχει πάρει την απόφαση να ντυθεί στα χρώματα του συλλόγου της Ρηνανίας και να αγνοήσει τις τουρκικές "σειρήνες", με τον... λευκό καπνό να βγαίνει λίαν συντόμως.

Να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν ο Λιάγιτς κατέγραψε συνολικά 28 συμμετοχές, 6 γκολ και 13 ασίστ με την "Γκρανάτα", ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ