ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάλκε: Τελείωσε τον Βάγκνερ από την 2η αγωνιστική

Σάλκε: Τελείωσε τον Βάγκνερ από την 2η αγωνιστική
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε αποτελεί ο Ντέιβιντ Βάγκνερ, με τους βασιλικούς μπλε να παίρνουν την απόφαση μετά από τις δύο βαριές ήττες από Μπάγερν και Βέρντερ.

Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ κατάφερε να σταθεί όρθιος παρά τον αγωνιστικό διασυρμό που υπέστη η Σάλκε στην πρεμιέρα της Bundesliga χάνοντας με το ατιμωτικό 8-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο, όμως η παράταση ζωής που πήρε είχε σύντομη ημερομηνία λήξης.

Η εντός έδρας ήττα που γνώρισαν οι βασιλικοί μπλε το βράδυ του Σαββάτου από την Βέρντερ Βρέμης με σκορ 3-1 ήταν καταδικαστική για τον 48χρονο τεχνικό, με τους διοικούντες τον σύλλογο να ανακοινώνουν την Κυριακή το τέλος της συνεργασίας τους.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σάλκε έχασε τα δύο πρώτα παιχνίδια της στην Bundesliga σε μία σεζόν με απολογισμό 1 γκολ υπέρ - 11 γκολ κατά, με την ομάδα της Βεστφαλίας να μετράει 18 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και 49 γκολ παθητικό με τον Βάγκνερ στον πάγκο της.

"Όλοι ελπίζαμε πως θα ερχόταν η βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο με τον Ντέιβιντ Βάγκνερ. Δυστυχώς δεν είδαμε τις σωστές εμφανίσεις και τα επιθυμητά αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της σεζόν.

Αποφασίσαμε έτσι να κάνουμε ένα φρέσκο ξεκίνημα. Παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα, δεν ήταν μία εύκολη απόφαση αυτή που πήραμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντέιβιντ Βάγκνερ και τους συνεργάτες του, Κρίστοφ Μπίνλερ και Φρανκ Φρόλινγκ, οι οποίοι, μέχρι την αποχώρησή τους, έκαναν τα πάντα για να ξαναφέρουν την Σάλκε στο δρόμο των επιτυχιών", τόνισε ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του συλλόγου, Γιόχεν Σνάιντερ.

Όσον αφορά στο διάδοχο του Βάνγκερ, η Σάλκε έκανε γνωστό πως θα κάνει γνωστό το όνομά του μέσα στις προσεχείς ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ