ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάλκε - Μπάγερν 0-1: Άτρωτη και χωρίς Λεβαντόβσκι

Bayern's Joshua Kimmich celebrates after scoring the opening goal during the German soccer cup, DFB Pokal, quarter-final match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's Joshua Kimmich celebrates after scoring the opening goal during the German soccer cup, DFB Pokal, quarter-final match between FC Schalke 04 and Bayern Munich in Gelsenkirchen, Germany, Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο τραυματισμός του Λεβαντόβσκι δεν στάθηκε ικανός για να φρενάρει την Μπάγερν ούτε στο γερμανικό Κύπελλο, με τους Βαυαρούς να νικούν 1-0 την Σάλκε εκτός έδρας και να παίρνουν το εισιτήριο για τους "4".

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του DFB Cup σφράγισε το βράδυ της Τρίτης η Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Χάνσικ Φλικ να επικρατεί 1-0 της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν με το χρυσό γκολ του Κίμιχ στο 40'.

Οι βασιλικοί μπλε είχαν δύο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με Σοπφ και Μπέργκσταλερ (σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι) όμως ήταν η Μπάγερν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 40': ο Κουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν με κεφαλιά, για να φτάσει η μπάλα στο ημικύκλιο και τον Κίμιχ να νικάει με συρτό διαγώνιο σουτ τον Σούμπερτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί ήρθαν κοντα σε ένα δεύτερο γκολ με τους Κουτίνιο (δοκάρι) και Γκορέτσκα, ενώ έπεσαν και σε έναν σταθερό Σούμπερτ που έκανε σωρεία επεμβάσεων, ενώ στον αντίποδα η Σάλκε δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας την καλύτερη ευκαιρία της με τον Ραμάν.

Σημειώνεται πως η Μπάγερν έχει πλέον 3 νίκες σε ισάριθμα ματς της φετινής σεζόν κόντρα στην Σάλκε ενώ είναι εντυπωσιακό πως μετράει 13 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 14 παιχνίδια της, με την ομάδα του Φλικ να δείχνει πως μπορεί ακόμα και χωρίς τον τραυματία Λεβαντόβσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Bundesliga: Εξάρα στη Χόφενχαϊμ από τη "μαγική" Μπάγερν
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ