ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ρέτσος: "Να με λέτε Πάνο"

Ρέτσος: "Να με λέτε Πάνο"
Ρέτσος @bayer04fussball

Ο Παναγιώτης Ρέτσος παρουσιάστηκε από τη Λεβερκούζεν και ζήτησε να τον αποκαλούν Πάνο! Η συνομιλία του με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, η θέση που του αρέσει να παίζει και η απάντηση για τον τραυματισμό του. (PHOTOS, VIDEO)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν προχώρησε την Τετάρτη (6/9) στην επίσημη παρουσίαση του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, που βρίσκεται από την Τρίτη (5/9) στη Γερμανία, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, από τους οποίους ζήτησε να τον αποκαλούν Πάνο!

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δήλωσε ότι προτού πάρει την απόφαση να υπογράψει στις "ασπιρίνες" μίλησε με τον συμπαίκτη του στην Εθνική και πρώην αμυντικό της Λεβερκούζεν, Κυριάκο Παπαδόπουλο. "Του μίλησα, αφού και αυτός έπαιζε εδώ, και με συμβούλεψε" ανέφερε ο Ρέτσος.

Όταν ρωτήθηκε για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται, απάντησε ότι παίζει καλύτερα στο κέντρο της άμυνας, όμως "δεν έχω πρόβλημα να παίξω και αλλού". Ο τέως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σημείωσε ότι θέλει να μάθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γερμανικά, ενώ για την αποχώρησή του από την Αθήνα, είπε:

" Ήταν έντονες συναισθηματικά στιγμές, γιατί οι φίλοι μου και η οικογένειά μου είναι εκεί. Ξέρω ωστόσο ότι έκανα το σωστό βήμα". Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα στόπερ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Εσθονία, κλήθηκε να τοποθετηθεί για το χτύπημά του στο γόνατο.

"Δεν ξέρω ακόμη αν προλάβω να παίξω με τη Μάιντς το Σάββατο, δεν είναι όμως κάτι σοβαρό" είπε και πρόσθεσε για τη μεταγραφή του στη γερμανική ομάδα: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι τιμή για εμένα να παίξω στη Λεβερκούζεν. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου".

Ρέτσος: "Να με λέτε Πάνο"
Ρέτσος @bayer04fussball
Ρέτσος: "Να με λέτε Πάνο"
Ρέτσος @bayer04fussball
Ρέτσος: "Να με λέτε Πάνο"
Ρέτσος @bayer04fussball

Photo credits: Leverkuzen twitter

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ