ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ποδοσφαιριστές της Ζανκτ Πάουλι κυνήγησαν χούλιγκαν!

Ποδοσφαιριστές της Ζανκτ Πάουλι κυνήγησαν χούλιγκαν!

Οπαδοί της Κίελ επιτέθηκαν στους οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι και οι παίκτες της δεύτερης πήραν στο κυνήγι τους χούλιγκαν εντός αγωνιστικού χώρου. (VIDEOS)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον αγώνα της Κίελ με την Ζανκτ Πάουλι. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οπαδοί της πρώτης επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους με φωτοβολίδες, ενώ κάποιοι από αυτούς έκλεψαν και πανό των φιλοξενούμενων πριν τραπούν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους όμως μετά την καταδρομική τους επίθεση, δεν υπολόγιζαν στους παίκτες της Ζανκτ Πάουλι.

Ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων άρχισαν να κυνηγούν τους χούλιγκαν και μάλιστα βοήθησαν στη σύλληψη ορισμένων εξ αυτών. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν φροντίσει ήδη να πάρουν θέσεις ώστε να συλλάβουν τους ταραξίες πριν αυτοί ανέβουν και πάλι πάνω στην κερκίδα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ζανκτ Πάουλι επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 (44' Φλουμ) επί της Κίελ και την έπιασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στα βίντεο που ακολουθούν.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ