ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οπαδός σε Μπάρτρα: "Εύχομαι η βόμβα να είχε εκραγεί στο πρόσωπό σου"

Dortmund's Marc Bartra sits on the bench before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Dortmund's Marc Bartra sits on the bench before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Μαρκ Μπάρτρα εκθείασε μέσω Twitter τον Λιονέλ Μέσι για την απόδοσή του στο Clasico της Κυριακής (23/04), δίχως να μπορεί να φανταστεί μια απάντηση που θα ακολουθούσε κάτω από το ποστάρισμά του.

Ο Μαρκ Μπάρτρα αποτελεί έναν παίκτη που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, ενώ κατάφερε να φτάσει μέχρι και την πρώτη ομάδα των "μπλαουγκράνα". Βεβαίως, ο δεσμός του με τους Καταλανούς παραμένει ισχυρός και κατόπιν αυτού, δεν παρέλειψε να πανηγυρίσει με το δικό του τρόπο τη μεγάλη νίκη της πρώην ομάδας του στο Clasico της Κυριακής (23/04).

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ένα απλό "D10S", προσωνύμιο το οποίο συνδέεται με τον Λιονέλ Μέσι και φυσικά είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Αργεντινός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Εντούτοις, ένας ακόλουθός του φαίνεται πως εξέλαβε ως... προκλητική (;) την ανάρτηση του 26χρονου, με αποτέλεσμα να κάνει ένα εμετικό σχόλιο και μάλιστα σε δημόσια θέα. "Εύχομαι η βόμβα να είχε εκραγεί μπροστά στο πρόσωπό σου", ήταν το αδιανόητο μήνυμα του εν λόγω κυρίου, προφανώς αναφερόμενος στη βόμβα που εξερράγη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ στις 11 Απριλίου και είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Μπάρτρα.

Βεβαίως, αυτό ήταν μία από τις πολλές απαντήσεις που έλαβε ο Ισπανός, ωστόσο οι περισσότερες κινήθηκαν σε θεμιτά πλαίσια. Άλλοι του ζήτησαν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, άλλοι τον "πίκαραν" θυμίζοντάς του τον... Γκάρεθ Μπέιλ. Γενικότερα, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι δραστήριο μέλος του Twitter, καθώς έχει τραβήξει τα βλέμματα και με παλαιότερες αναρτήσεις του.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ