ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Ντρέγκερ της Πάντερμπορν στο Sport24.gr: "Μου θύμισε αγώνες της Bundesliga Κ19"

Paderborn's Christian Strohdiek, 2nd left, and Mohamed Drager, right, battle for the ball with Schalke' Mark Uth and Daniel Caligiuri, 2nd right, during the German Bundesliga soccer match between SC Paderborn 07 and FC Schalke 04 in the Benteler-Arena in Paderborn, Germany, Sunday Sept. 15, 2019. (Friso Gentsch/dpa via AP)
Paderborn's Christian Strohdiek, 2nd left, and Mohamed Drager, right, battle for the ball with Schalke' Mark Uth and Daniel Caligiuri, 2nd right, during the German Bundesliga soccer match between SC Paderborn 07 and FC Schalke 04 in the Benteler-Arena in Paderborn, Germany, Sunday Sept. 15, 2019. (Friso Gentsch/dpa via AP) AP

O 23χρονος παίκτης της Πάντερμπορν και διεθνής με τη φανέλα της Τυνησίας, Μοχάμεντ Ντρέγκερ, μίλησε στο Sport24.gr για την επανέναρξη της Bundesliga.

Ο πλανήτης κινείται σε ρυθμούς επιστροφής στην κανονικότητα και τα κράτη προχωρούν στην σταδιακή άρση των μέτρων που είχαν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Σε αυτά τα πλαίσια το ποδόσφαιρο βγαίνει από τον "πάγο". Η πρώτη σέντρα σε Top 5 πρωτάθλημα της Ευρώπης πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία, όπου έπειτα από σχεδόν δύο μήνες η μπάλα κύλησε στον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων της Bundesliga και της 2. Bundesliga.

Οι εικόνες που ήρθαν από τη Γερμανία σίγουρα ξένισαν, εφόσον τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών με αποτέλεσμα τα ματς, όπως εκείνο ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Σάλκε, να έχουν μία "παγωμένη" αίσθηση. Επιπλέον τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης κυριαρχούσαν με τους παίκτες να μην επιτρέπεται να αγκαλιάζονται στους πανηγυρισμούς και τους πάγκους των ομάδων να μεταφέρονται στις κερκίδες, ώστε να υπάρχουν οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση την προ-κορονοϊού εποχή, όμως εντός του αγωνιστικού χώρου είδαμε ξανά το άθλημα που τόσο μας είχε λείψει. Όσο για το θέαμα η 26 αγωνιστική της Bundesliga και τα 27 γκολ που σημειώθηκαν δεν μας άφησαν παραπονεμένους.

Το Sport24.gr μίλησε με τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, τον δεξιό μπακ της Πάντερμπορν, προκειμένου να μας μεταφέρει την δική του εμπειρία από την επανεκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο Ντρέγκερ, ο οποίος είναι και συμπαίκτης του Έλληνα Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, αγωνίστηκε 90 λεπτά στην "λευκή" εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

"Η ατμόσφαιρα ήταν περίεργη. Μου θύμισε παιχνίδια της Bundesliga K19. Έπρεπε να πιέσουμε τους εαυτούς μας με τα λόγια, το οποίο δούλεψε μία χαρά για εμάς" ανέφερε ο Τυνήσιος διεθνής για τις ιδιαίτερες συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη το παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα για την Πάντερμπορν δεν ήταν το ιδανικό, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση με έξι πόντους διαφορά από την Φορτούντα Ντίσελντορφ και την 16 θέση που οδηγεί στα μπαράζ σωτηρίας. Έτσι, λοιπόν, η επανεκκίνηση είχε ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ντρέγκερ, εφόσον η ομάδα του παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας και έχασε την ευκαιρία για ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

"Είμαι χαρούμενος που έπαιξα και τα 90 λεπτά. Αναφορικά με τον ένα πόντο, τα συναισθήματα που έχω είναι ανάμεικτα. Θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί ένα γκολ, αλλά θα μπορούσαμε και εμείς να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό" τόνισε ο 23χρονος μπακ.

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ αγωνίζεται τη φετινή σεζόν δανεικός στην Πάντερμπορν από την Φράιμπουργκ, ενώ μετράει 13 συμμετοχές. Επιπλέον έχει μοιράσει από μία ασίστ στα ματς απέναντι στην Χέρτα, την Μπάγερν και την Μάιντζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Γιούλιαν Μπραντ δεν θέλει να γίνει ο νέος Οζίλ
Bundesliga: Όλα τα γκολ της πρώτης αγωνιστικής μετά τον κορονοϊό
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ