ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Γκέτσε επέστρεψε στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ

Ο Γκέτσε επέστρεψε στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ

Ο Πέτερ Μπος προπόνησε για πρώτη φορά την Ντόρτμουντ, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος ξεπερνά το πρόβλημα υγείας του και συμμετείχε στο πρόγραμμα μετά από τέσσερις μήνες.

Ο Μάριο Γκέτσε προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες με την Ντόρτμουντ και όλα δείχνουν ότι βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής στη δράση.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πάσχει από ένα είδος μυοπάθειας, η οποία ήταν ικανή να οδηγήσει την καριέρα του σε πρόωρο τέλος. Παρ' όλα αυτά, η θεραπεία που ακολούθησε μοιάζει να έχει αποτελέσματα και την Κυριακή έκανε την πρώτη προπόνησή του με την Μπορούσια για τη νέα σεζόν.

Ο Γκέτσε έκλεψε την παράσταση από τον νέο προπονητή της ομάδας, Πέτερ Μπος, ο οποίος έδωσε οδηγίες για πρώτη φορά στους Βεστφαλούς, μετά από την πρόσληψή του στη θέση του Τόμας Τούχελ.

Ο Γκέτσε δεν είναι 100% έτοιμος και συνεχίζει να ακολουθεί ειδική θεραπεία. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι σε λίγο καιρό θα αφήσει πίσω το πρόβλημά του, όπως είχε επισημάνει και στο μήνυμα επανόδου που είχε στείλει μέσω instagram προ τριών ημερών.

Το μήνυμα του Γκέτσε

"Γεια σε όλους. Εξαιτίας μεταβολικής διαταραχής, δεν ήμουν σε θέση να παίξει ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, υποβλήθηκα σε μία επιτυχημένη θεραπεία και είμαι πίσω στη δράση τώρα. Αύριο θα αρχίσω με το τρίτο στάδιο του προγράμματος αποκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι θα ολοκληρώσω τα εργομετρικά και θα αρχίσω προπόνηση με την ομάδα σύντομα.

Είμαι περισσότερο από ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο στάδιο και στο προπονητικό κέντρο ξανά.

Μερικά σημαντικά πράγματα για να ξέρετε: Πρώτον, είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου στην Ντόρτμουντ και είμαι τόσο χαρούμενος που κατέκτησαν το κύπελλο. Οι εικόνες όλων σας, των φιλάθλων, να πανηγυρίζουν στην πόλη, μου θύμισε τις πρώτες νίκες μου με τον σύλλογο.

Δεύτερον, θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες της εθνικής Γερμανίας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, καθώς και την εθνική Γερμανίας κ-21 για τη νίκη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι μέλος της ομάδας και της ομοσπονδίας.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ στον μικρό αδερφό μου καλή επιτυχία στην εθνική κ-19. Θα έχω σταυρωμένα δάχτυλα για σένα!!

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μου. Όλοι με υποστηρίξατε τόσο πολύ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Τα μηνύματα και οι ευχές για ταχεία επιστροφή μου έδωσαν κίνητρο και τα εκτίμησα πολύ.

Ευχαριστώ τον Άκι Βάτσκε (σ.σ. εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ) και τον Μίχαελ Τσορκ (αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ) για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, τον γυμναστή μου και όλους τους υπολοίπους ανθρώπους που ήταν κοντά μου. Για όλη την υπομονή, τη στήριξη και τη θετική ενέργεια, ευχαριστώ την οικογένειά μου και για τη μνηστή μου, Αν Κάθριν Μπρέμελ, έχω τόσα πολλά για να της είμαι ευγνώμων. Τα λέμε στο γήπεδο. Ευχές, Μάριο".

Back on the pitch @aubameyang97 @lukaszpiszczek_lp26 @andreschuerrle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀MARIO GÖTZE (@gotzemario) στις

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ