ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ - Χέρτα 1-0: Ο Τζαν έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά

Ντόρτμουντ - Χέρτα 1-0: Ο Τζαν έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε να νικήσει τη Χέρτα, για την 30ή αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Τα κατάφερε τελικά, έστω με το ισχνό 1-0, το οποίο σημείωσε στο 58' ο Τζαν, που αγωνίστηκε ως στόπερ. (VIDEO)

Η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 της Χέρτα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν αρκετά για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς η ομάδα του Βερολίνου έπαιξε πολύ καλή άμυνα, βάζοντας μπελάδες στους παίκτες του Λουσιάν Φαβρ.

Τη λύση έδωσε ο Εμρέ Τζαν, που αγωνίστηκε ως στόπερ. Στο 58ο λεπτό, ο Σάντσο πέρασε στον Μπραντ, αυτός με πάσα βρήκε τον Τζαν, που με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιάρσταϊν. Η Ντόρτμουντ ήταν σε γενικές γραμμές ανώτερη, έχασε ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με τον Σάντσο.

Μετά την επικράτηση, η Ντόρτμουντ πήγε πάλι στο -7 από τη Μπάγερν, η οποία νωρίτερα συνέτριψε με 2-3 τη Λεβερκούζεν. Η Χέρτα έμεινε στην 9η θέση με 38 βαθμούς, βάζοντας τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα στη Μπουντεσλίγκα. Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι έχασαν τους δύο εξτρέμ τους με αναγκαστικές αλλαγές, ενώ εκτός ήταν και ο βασικός ακραίος επιθετικός, Κούνια.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live της αναμέτρησης.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Λουσιάν Φαβρ): Μπούρκι, Πίζτσεκ, Τζαν, Ακάντζι, Χακίμι, Βιτσέλ (79' Μπαλέρντι), Ντιλέινι, Γκερέιρο (90' Σμέλτσερ), Μπραντ (68' Ρέινα), Σάντσο, Αζάρ (79' Μόρεϊ).

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Μπρούνο Λαμπαντία): Γιάρσταϊν, Πέκαρικ, Μπογάτα, Τορουναρίγκα, Μίτελσταντ, Γκρούγιτς (88' Μάιερ), Σκέλμπρεντ (62' Πιάτεκ), Λουκεμπάκιο (46' λ. τρ. Ενγκακάμ), Νταρίντα, Ντιλροσούν (30' λ. τρ. Έσβαϊν, 88' Σάμαρτζιτς), Ιμπίσεβιτς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΟΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 5 Ιουνίου

Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ 1-0(59' Πέτερσεν)

Σάββατο 6 Ιουνίου

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μάιντς 0-2(43' Νιακατέ, 77' Κουντέ)

Λειψία - Πάντερμπορν 1-1(27' Σικ / 90+2' Στρόντιεκ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Χόφενχαϊμ 2-2(6', 78' Χένινγκς / 16' Νταμπούρ, 62' Ζούμπερ)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου 2-4(10' Αλάριο, 89' Βιρτς / 27' Κομάν, 42' Γκορέτσκα, 45+1' Γκνάμπρι, 66' Λεβαντόβσκι)

Ντόρτμουντ - Χέρτα 1-0 (58' Τζαν)

Κυριακή 7 Ιουνίου

14:30Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ

16:30Ουνιόν Βερολίνου - Σάλκε

19:00Άουγκσμπουργκ - Κολονία

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία στη Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Bundesliga: Τεσσάρα η Μπάγερν με ρεκόρ του "Λέβα"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ