ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Τρίζει η καρέκλα του Φαβρ, άρχισε η ονοματολογία

Dortmund coach Lucien Favre shouts to his team during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. Dortmund's Paco Alcacer scored three goals, Dortmund won the match by 4-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund coach Lucien Favre shouts to his team during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. Dortmund's Paco Alcacer scored three goals, Dortmund won the match by 4-3. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ ήρθε 3-3 με την Πάντεμπορν και ο Λουσιάν Φαβρ δεν αισθάνεται και πολύ βολικά στην άκρη του πάγκου του, ενώ έχει ξεκινήσει η ονοματολογία για τη διάδοχη κατάσταση.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έσωσε -μερικώς- την παρτίδα στον αγώνα Πάντεμπορν, όπου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και ενώ έχανε με 0-3. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χάθηκαν δυο υπερπολύτιμοι βαθμοί για τους Βεστφαλούς, με την κριτική στον Λουσιάν Φαβρ να είναι μεγάλη και τον Ελβετό τεχνικό να μην κάθεται πολύ άνετα στην άκρη του πάγκου του.

Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη τα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας. Από τον Νίκο Κόβατς που απολύθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου, μέχρι τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που έφυγε από την Τότεναμ. Επίσης, ακούγεται και το όνομα του Ραλφ Ράνγκνικ, όπως και μερικά ακόμα και μένει να φανεί αν θα ισχύσει το "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ