ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Περνάει ιατρικά ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ

Dortmund's head coach Lucien Favre, front, gestures during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1. FSV Mainz 05 in Dortmund, Germany, Wednesday, June 17, 2020. (Guido Kirchner/DPA via AP, Pool)
Dortmund's head coach Lucien Favre, front, gestures during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1. FSV Mainz 05 in Dortmund, Germany, Wednesday, June 17, 2020. (Guido Kirchner/DPA via AP, Pool) GUIDO KIRCHNER/DPA VIA AP, POOL

Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να κάνει την τρίτη της μεταγραφή, καθώς ο 17χρονος Άγγλος Τζουντ Μπέλινγκχαμ υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και μετά υπογράφει στους Βεστφαλούς.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στην Ντόρτμουντ, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το SkySports σήμερα (16/7) ταξίδεψε στη Γερμανία και υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εάν όλα πάνε καλά, ο 17χρονος μέσος θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τον σύλλογο της Βεστφαλίας.

Το κόστος της μεταγραφής του από την Μπέρμιγχαμ αναμένεται να είναι κοντά στα 28 εκατομμύρια ευρώ. Εάν αυτό το ποσό επιβεβαιωθεί, τότε ο Μπέλινγκχαμ θα κατέχει το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής 17χρονου στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Την φετινή σεζόν, ο Μπέλινγκχαμ πραγματοποίησε 41 συμμετοχές με την φανέλα της Μπέρμιγχαμ σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ. Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί επίσης ως εσωτερικός μέσος στα δεξιά και τα αριστερά.

Guido Kirchner/DPA via AP, Pool

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ