ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Οι παίκτες δεν ακολούθησαν τους κανόνες υγιεινής σε κούρεμα

Ντόρτμουντ: Οι παίκτες δεν ακολούθησαν τους κανόνες υγιεινής σε κούρεμα

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ, μεταξύ αυτών και ο Τζέιντον Σάντσο, δεν τήρησαν το πρωτόκολλο του κορονοϊού, αφού κατά το κούρεμά τους δεν φόρεσαν την απαιτούμενη μάσκα.

Αρκετές είναι οι αντιδράσεις στη Γερμανία, εξαιτίας της υγειονομικής συμπεριφοράς των παικτών της Ντόρτμουντ. Το περιοδικό "Bild" δημοσιοποίησε φωτογραφίες στις οποίες ο Τζέιντον Σάντσο εμφανίζεται να κουρεύεται από τον διάσημο κομμωτή, Winnie Nana Karkari, χωρίς κάποιους από τους δύο να φοράει μάσκα.

Μάλιστα, τους υγειονομικούς κανόνες δεν έσπασε μονάχα ο Σάντσο, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές των Βεστφαλών, όπως οι Ακάντζι, Ζακάντου, Γκερέιρο, Βίτσελ και Αζάρ, τους οποίους επισκέφθηκε ο Karkari. Στη Γερμανία αποτέλεσε θέμα συζήτησης, εφόσον οι παίκτες της Bundesliga ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα, σύμφωνα με τα οποία πρέπει να ελαχιστοποιούν το ρίσκο μένοντας στο σπίτι και αποφεύγοντας τις κοινωνικές επαφές.

Η Ντόρτμουντ απάντησε για το συμβάν: "Μετά από μήνες οι παίκτες μας κουρεύτηκαν. Όμως δεν έπρεπε να γίνει χωρίς τη χρήση μάσκας. Θα υπάρξει υπενθύμιση προς τους ποδοσφαιριστές μας".

Δηλώσεις έκανε στην "Bild" ο κομμωτής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ακολούθησε όλους τους κανόνες, όμως χρειάστηκε να βγάλει την μάσκα του για τις ανάγκες της φωτογραφίας. "Έβγαλα την μάσκα μόνο για την φωτογραφία, ακολούθησα όλα τα μέτρα με ακρίβεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βέρντερ - Άιντραχτ 0-3: Οι αετοί πέταξαν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού
Bundesliga: Καμία τιμωρία για τους παίκτες που έστειλαν μηνύματα για τον Φλόιντ
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ