ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Νέα μυθική συμφωνία με την Puma για τη φανέλα

Dortmund's Marco Reus, right, celebrates with Dortmund's Jadon Sancho, center, and Dortmund's Paco Alcacer after he scored his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Marco Reus, right, celebrates with Dortmund's Jadon Sancho, center, and Dortmund's Paco Alcacer after he scored his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Puma γι' ακόμα εννιά χρόνια, με το νέο deal να αποφέρει στους Βεστφαλούς συνολικά 250.000.0000 ευρώ!

Η Puma θα συνεχίσει να αποτελεί την εταιρεία ρουχισμού που θα "ντύνει" την Ντόρτμουντ μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη μυθική συμφωνία με τον γερμανικό Κολοσσό, η οποία θα της αποφέρει συνολικά 250.000.000 ευρώ! Ένα τεράστιο ποσό, το οποίο αποδεικνύει και τη δυναμική που έχει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο πλευρές άρχισαν τη συνεργασία τους το καλοκαίρι του 2012, με την Ντόρτμουντ να φτάνει το τέλος της σεζόν στον τελικό του Champions League, ενώ το 2017 με την Puma στη φανέλα, κατέκτησε το DFB Pokal. Η νέα συμφωνία μετατρέπει την Ντόρτμουντ σε μία από τις πιο καλά αμειβόμενες ομάδες με βάση την εταιρεία ένδυσης τόσο στην Βundesliga όσο και γενικότερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ