ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Φεύγει ο Σάντσο το καλοκαίρι, προβάδισμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ντόρτμουντ: Φεύγει ο Σάντσο το καλοκαίρι, προβάδισμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο 19χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο, αναμένεται να αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς το καλοκαίρι, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει κάνει προσφορά ύψους 142.000.000 ευρώ.

Ο Τζέιντον Σάντσο εντυπωσιάζει και τη φετινή σεζόν στην Bundesliga. Ο 19χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ μετρά 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 15 γκολ, ενώ έχει τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του με 17 ασίστ.

Το Sky Sport Γερμανίας μετέδωσε ότι είναι σίγουρο πως ο Σάντσο θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι, ωστόσο ο προορισμός του είναι ακόμη άγνωστος. Τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν ότι το προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν κάνει πρόταση ύψους 142.000.000 ευρώ στους Βεστφαλούς. Ο Γερμανός ρεπόρτερ του Sky Sport, Γέσκο φον Άιχμαν, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει ήδη επίσημη πρόταση.

"Ο Μίχαελ Τζορκ, ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, την περασμένη εβδομάδα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση. Την Τετάρτη (12/2) τον ρώτησα ξανά και απλά μου χαμογέλασε" ανέφερε για την περίπτωση του Σάντσο ο Άιχμαν.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ