ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Έτοιμη να σπάσει το μεταγραφικό της ρεκόρ για τον 16χρονο Μπέλινγχαμ

Ντόρτμουντ: Έτοιμη να σπάσει το μεταγραφικό της ρεκόρ για τον 16χρονο Μπέλινγχαμ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ σχεδιάζει ακόμη μία μεταγραφική κίνηση με άξονα το μέλλον και φαίνεται διατεθειμένη να ξοδέψει 35 εκατομμύρια ευρώ για τον 16χρονο μέσο της Μπέρμπιγχαμ, Τζουντ Μπέλινγχαμ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στηρίζεται φέτος σε μεγάλο βαθμό σε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στον 19χρονο Τζέιντον Σάντσο και τον επίσης 19χρονο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έχει ήδη τρελάνει τους πάντες με τα 12 γκολ που έχει πετύχει.

Η Βεστφαλοί σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους για το καλοκαίρι και στην κορυφή της λίστας τους βρίσκεται ακόμη ένα ταλέντο. Συγκεκριμένα, ο 16χρονος μέσος της Μπέρμπιγχαμ, Τζουντ Μπέλινγχαμ, αρέσει πολλοί στους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, οι οποίοι σκοπεύουν να τον κάνουν δικό τους.

Δεν πρόκειται για μία εύκολη υπόθεση, αφού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον έχουν στα υπόψιν τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει η "Sport Bild" η Ντόρτμουντ έχει ένα μεγάλο προβάδισμα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι οι Βεστφαλοί είναι έτοιμοι να σπάσουν το μεταγραφικό τους ρεκόρ προσφέροντας στην Μπέρμπιγχαμ 35 εκατομμύρια ευρώ. Να θυμίσουμε ότι η ακριβότερη μεταγραφή της Ντόρτμουντ είναι εκείνη του Ματς Χούμελς για 30,5 εκατομμύρια.

Ο Μπέλινγχαμ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει τέσσερα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ