ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Έριξε 11 γκολ στην Αούστρια Βιέννης σε φιλικό

Dortmund's Erling Braut Haaland, center background, celebrates with his teammates after he scored his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer, Pool)
Dortmund's Erling Braut Haaland, center background, celebrates with his teammates after he scored his side's first goal during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and Borussia Dortmund in Leipzig, Germany, Saturday, June 20, 2020. (AP Photo/Jens Meyer, Pool) AP

Η Ντόρτμουντ δεν έδειξε έλεος στην Αούστρια Βιέννης την οποία αντιμετώπιζε σε φιλική αναμέτρηση. Οι Βεστφαλοί με πατημένο το γκάζι επικράτησαν των Αυστριακών με σκορ 11-2.

Η Ντόρτμουντ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και φιλοξενήθηκε από την Αούστρια Βιέννης στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης. Οι Βεστφαλοί ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στους αντιπάλους τους 11 φορές, με το τελικό αποτέλεσμα να λήγει 11-2.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Τζιοβάνι Ρέινα έκανε το 1-0. Στο 23' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 33ο ο Μόνσαϊν μείωσε για τους φιλοξενούμενος, ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Βεστφαλοί έβαλαν ακόμη δύο γκολ με τους Γκερέιρο (41') και Φεράι (44').

Στο β' ημίχρονο οι Βεστφαλοί συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι. Στο 53' ο Σάντσο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή σκόραρε το 5ο γκολ. Η Αούστρια μείωσε σε 5-2 με τον Τζούκιτς, με την Ντόρτμουντ να απαντάει με 6 γκολ στη συνέχεια. Οι σκόρερ ήταν οι Τσαν (65'), Βολφ (73'), Αζάρ (76'), Μπίλινγχαμ (78'), Ντούμαν (81'), Σούλτς (86').

Ένα από τα στιγμιότυπα του φιλικού ήταν η καταπληκτική ντρίμπλα του Σάντσο, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ παρά το μεταγραφικό σίριαλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα 11 γκολ της Ντόρτμουν ήρθαν λίγες μέρες μετά την επιβλητική νίκη της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 8-2 για τα προημιτελικά του Champions League.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ