ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Δίνει "χρυσό" συμβόλαιο σε Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τζέιντον Σάντσο, προκειμένου να τον "δέσει" για τα καλά στη Βεστφαλία και τα επόμενα χρόνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν στο στόχαστρό τους τον εκπληκτικό Τζέιντον Σάντσο, όμως η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν προτίθεται να τον χάσει τόσο σύντομα.

Έται, λοιπόν, αποφάσισε να τον "χρυσώσει" με νέο συμβόλαιο, όπου ο παίκτης θα λαμβάνει 190.000 λίρες τη βδομάδα, με το συμβόλαιο του ετησίως να φτάνει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

Η γερμανική ομάδα τον επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο και παράλληλα τον πείθει να μείνει στη Ντόρτμουντ και να μην αναζητήσει την τύχη του σε κάποιο από τα κλαμπ που τον ορέγονται.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ