ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Δεν μένει ο Φαβρ, υποψήφιος ο Κόβατς

Dortmund coach Lucien Favre shouts to his team during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. Dortmund's Paco Alcacer scored three goals, Dortmund won the match by 4-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund coach Lucien Favre shouts to his team during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Augsburg in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 6, 2018. Dortmund's Paco Alcacer scored three goals, Dortmund won the match by 4-3. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Λουσιέν Φαβρ δεν θα παραμείνει στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τρίτη χρονιά, όπως αναφέρει η "Bild", αφού δεν κατάφερε να την επαναφέρει στο δρόμο των τίτλων. Υποψήφιος ο Νίκο Κόβατς.

Η ήττα της Ντόρτμουντ με 1-0 από τη Μπάγερν Μονάχου στη Βεστφαλία, την έφερε στο -7 από τους Βαυαρούς και αποχαιρέτησε ουσιαστικά την υπόθεση τίτλος. Έτσι, λοιπόν, νομοτελειακά έρχεται και το φινάλε της συνεργασίας με τον Λουσιέν Φαβρ, ο οποίος σύμφωνα με τη "Bild" δεν θα παραμείνει στον πάγκο της γερμανικής ομάδας για τρίτη σεζόν.

Ο Φαβρ στα δυο χρόνια που βρίσκεται στη Μπορούσια, έχει κατακτήσει μονάχα ένα Σούπερ Καπ. Φέτος, έχει μείνει έξω απ' όλους τους στόχους, γι' αυτό και οι διοικούντες δεν θα τον κρατήσουν στην άκρη του πάγκου και θα αναζητήσουν τον διάδοχο, ο οποίος θα επαναφέρει τη Ντόρτμουντ στο δρόμο των τίτλων.

Μάλιστα, το γερμανικό "Sky" τονίζει σε ρεπορτάζ του πως ο Νίκο Κόβατς είναι υποψήφιος διάδοχος του Φαβρ. Ο άλλοτε προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Μπάγερν Μονάχου προβάλει ως ένα από τα φαβορί για τη νέα εποχή.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ